8.3.2009

vaihteeksi naisista

ohoo, uusi blogikirjoitus. No, ei jäädä siihen kiinni.

Tänään on naistenpäivä, johon yllättävän usein kuulee vastaukseksi että "mitääääää, hv, kaikki muut päivät on sitten miestenpäiviä vai???+++". Niinpä, miehet on kaiken pahan alku ja juuri.

Keskityn taas tässä hieman parisuhteiden dynamiikkaan ja yleiseen kohtaanto-ongelmaan, josta olen varmasti kirjoittanut ennenkin. Kohtaanto-ongelmalla tarkoitan sitä, että nyky-yhteiskunnassa "oikeat"-ihmiset (siis toisilleen) eivät löydä toisiaan johtuen n:stä määrästä syitä.

Voisi melkeen väittää, että ongelmaa ei ollut, kun naisilla ei ollut oikeuksia. Luonnollisestihan tämä johtui siitä, että silloin ei myöskään tarvinnut kuin miehen löytää se "oikea", naisella ei ollut valinnanvaraa. Nykyään ongelma on suurempi ja johtuu siis siitä, että entisen yhden muuttujan (miehen halut) lisäksi tarvitaan vielä naistenkin mielipide asiaan. Muuttujien määrä kasvoi potenssiin.

Tämäkään ei välttämättä ole tämän kirjoituksen aihe. Enemmän haluan nyt lipsua Hommafoorumilla jaetun linkin sisältöön, joka johti Vera Izrailitin blogiin ja tähän kirjoitukseen. Kirjoitus oli hyvä sellaisenaan, eikä se tavallaan koskettanut tätä kohtaanto-ongelmaa. Lukekaa, ihan mielenkiintoista settiä.

Itse haluan kertoa oman kantani, koska olen kuvauksen mukainen 26-vuotias mies. Paitsi, en kyllä ole, koska lähinnä kiinnostaisi löytää vaimo ja jne. Ongelma vaan tuntuu olevan kaksitahoinen (siis se ongelma, että istun yksin sunnuntaiaamuna kotona kirjoittamassa blogia): 1. naiset eivät muka halua miehiä jotka ovat "lapsia" ja 2. silti naiset tuntuvat aina päätyvän suhteisiin näiden "lasten" kanssa.

Hyökätään ongelmien kimppuun yksi kerrallaan. Ykkönen: koska on ilmeisesti yleinen fakta (en tiedä kuinka kaukana totuudesta) että miehet ovat lapsia/sikoja/jne, jos yrität saada yhteyttä naiseen, joka sinua kiinnostaa, alkupremissi on naisella se, että olet lapsi/sika/idiootti/jne. Tämä ei sinänsä ole ongelma, mutta heiltä jää yleensä huomaamatta pieni dilemma, joka liittyy kakkoskohtaan. Voin yrittää todistaa, että en ole premissin kaltainen mutta koska keskustelussa ei kannata olla rehellinen (enkä jaksa värittää) keskustelut ovat yleensä hyvin lyhyitä. Tarkoitan siis sitä, että normaali jannu (vaikka haluaisi vain keskustella niistä näistä, tai tutusta kyseiseen naiseen paremmin) ei pääse kovin pitkälle rehellisillä tavoilla, koska ne tuomitaan valehteluksi premissin takia. Näin karsiutuvat ne rehelliset jannut pois markkinoilta.

Ok, kakkoskohta. Nyt kun rehelliset äijät on saatu pois markkinoilta "tylsinä" tai whatever, niin herää kysymys, että mistä on kysymys. Paikalle saapuu vuoden peluri, joka osaa pelkästään kertoa uskomattomia kehuja, jotka eivät välttämättä ole yhteydessä reaalimaailmaan. Yllätysyllätys, yleensä naiset ovat hyvin otettuja tästä, vaikka edelleen premissi pitää. Ilmeisesti ajatusmaailma on se, että "ok, onhan se sika, mut puhuu tosi kivoja". Shiuhshiuh, mennään ajassa eteenpäin ja henkilö(pelaaja) joka pääsi keskusteluyhteyteen valehtelemalla ja sen jatkamisella "seurustelee" kys. naisen kanssa. Miehelle tämä on helmi tilanne, koska nyt hän voi alkaa olemaan oma itsensä. Miksi? No tämä onkin hyvä kysymys. Paras arvaus on tämä: koska miehet ovat sikoja, niin naiset eivät halua takaisin markkinoille. Voihan sieltä tulla vastaan vielä suurempi sika. Tai ei sikaa ollenkaan. Tämä sika ainakin kehuu naista(välillä kun haluaa pildeä). Eli siis itseluottamus puuttuu.

Ongelmaahan ei sinällänsä ole. Ylläolevan voi tulkita myös katkeroituneen miehen avautumiseksi. Sitähän se onkin. Tosin masentuneena syytän itseäni ylläolevasta tilanteesta. Enkä ole väärässä, miksi se olisi naisten vika, että en ole haluttava, enkä osaa "pelata" tilanteita oikein.

Naisia syytän yhdestä asiasta ja suorastaan vihaan tätä ominaisuutta: Kun kerran tilanne on ylläolevan kaltainen, niin lopettakaa se iänikuinen valittaminen naistenlehdissä/kirjoissa/missä tahansa siitä että voi kun miehet on sikoja. Te haluatte niitä sikoja. Te haluatte että teille valehdellaan.

Ei kommentteja: