6.10.2008

ohoo, uusi kirjoitus.

Onpas mennyt paljon aikaa sitten viimeblogikirjoituksen. No ei nyttenkään mitään asiaa ole, kertailen vaan.

Vaaliblogit ovat loistava idea US:ltä. Tosin loistava idea ei ole US:ltä tuhota kirjoituksia/blogeja ihan vaan sillä perusteella, että teksti ei miellytä. Vaikka kirjoittaja kirjoittaisi pahan sanan, niin ei sekään mielestäni pitäisi aiheuttaa toimia US:n toimituksessa. Sehän on kirjoittajan oma häpeä. Ai mutta, nämä vasemmistoliiton pesäpaikasta(tiedotusopinlaitos UTA) ryömineet toimittajat eivät luota kansaan. Tästä seuraa, että jos kansa näkee pahoja tekstejä, kansasta tulee paha. Jepjep. Ehkä vasemmistoakselin kannattaisi saada kansalaiset lopettamaan ajattelu. Sillä tavalla minäkin menin "sekaisin" buahahahah.

Vaaliblogit ovat siis äärimmäisen hauskoja. Miksi? No lukekaa näitä blogeja (varsinkin kommenttiosastoja) niin eiköhän selviä. Ehdokkaat joilta kysytään vaikeita kysymyksiä, eivät viitsi vastata, vaan luottavat siihen (tai tekevät niin itse), että joku tulee haukkumaan kysyjiä sovinisteiksi, rasisteiksi, mulkuiksi, äärioikeistolaisiksi, kokoomuslaisiksi, oikeistolaisiksi, pahoiksi ihmisiksi, jne..
Joidenkin blogien kirjoittajat taas voivat olla ihan normaaleja, ja vastailevat kunnolla, mutta kommenttien seasta löytyy legendaarisia ihmisiä.

http://piajardi.blogit.uusisuomi.fi/
http://teemulahtinen.blogit.uusisuomi.fi/
http://masso.blogit.uusisuomi.fi/

Erikoismaininta tulee Jukalle, joka vastaa rehellisesti ja ainakin mielestään on täysin oikeassa. Näitä lisää.
http://jukkav.blogit.uusisuomi.fi/

Jos joltain on lisää näitä mielenkiintoisia blogeja tai kommenttiosastoja, let me know.

Ei kommentteja: