2.10.2007

huonoa muutosta

laulavat jossain Black Eyed Peas laulussa, että "Whatever happened to the values of humanity, Whatever happened to the fairness and equality". Niin että jos meinaavat että humaaniset arvot ja tasa-arvo olivat ennen voimissaan niin uskallan olla eri mieltä.

Johtuukohan tämä kaikki "tiedostus" siitä että informaatio on internetin myötä lisääntynyt eksponentaalisesti. Heitän nyt väitteen paikasta nimeltä hiha: luulen että ihmiskunnan tasa-arvoisuus ja humaaniset arvot ovat menneet paljonkin eteenpäin. Kiinassa yli kolmekymmentä miljoonaa ihmistä on noussut 20 vuoden aikana köyhyydestä keskiluokkaan. Samoin muualla, esim Aasian tiikerit (Etelä-Korea, Hongkong, Taiwan, Thaimaa, Malesia, Singapore) ovat kasvaneet hurjasti, samalla tuoden tasa-arvoa kehittyneen lännen ja muiden välille. Tämä vaan ei taida olla oikeanlaista kehitystä, koska se ilmeisesti tarkoittaa sitä että länsi on menestynyt paremmin. Eikä syy parempaan menestykseen ole siinä, että luonnonvaroja on riistetty muilta vaan siinä että muut ovat pärjänneet huonommin.

Miksei muuten kukaan arvostele Pohjois-Koreaa? Diktaattori johtaa maata, joka havittelee ydinaseita samalla kun kansalaisia kuolee nälkään suuria määriä. Ehkä kyse on siitä, etteivät tiedoitusvälineet ole ottaneet tätä syyniin. Miksei? No tietysti siksi, että on tärkeämpää uutisoida miten paskoja jätkiä jenkit on kun teloittavat ihmisiä.

Kukaan ei tietysti muuten tajunnut tuota Nosmo King juttua. Höh.

Ei kommentteja: