6.11.2007

naisten paradoksi

miehet ovat sikoja! Lause on tosi, muuta en yritäkään väittää. Tämänkertainen päivän kysymykseni kuuluukin: miksi?

Näin evoluutiopsykologian äänenkannattajana vastaus tähän on helppo. Miehet haluavat (paljon) seksiä. Se on miehen tarkoitus. Kun nainen on saatu siihen kuntoon että naisella on olo kuin omenalla (posket punottaa ja sisus siemeniä täynnä) niin voikin vaihtaa seuraavaan uhriin. Ajattelen miesten tavoitetta enemmänkin saada lauma naisia, kuin saada yksi. Tämä johtuu syvällisistä(?) keskusteluistamme poikien kesken, jossa on tullut ilmi, että vaikka saisi harrastaa säädyttömyyttä itsensä Evangeline Lillyn kanssa niin tytöt kaupungilla ovat silti kiinnostavia.

Sinällänsä tämä ei tee miehestä sikaa, vai tekeekö? Mielestäni ei, koska itse tavoite (eli jos mies on nykymaailmassa elävä monogamian kannattaja, eikä niinkään halua "oikeasti" montaa naista) ei ole kovinkaan sikamainen. Miehestä tulee sika, jos tapa millä saadaan tavoite täytettyä on arveluttava tai toiminta saamisen jälkeen on kyseenalaista. En keskity nyt jälkimmäiseen, koska toiminta jälkeenpäin on henkilön oman moraalin varassa. Sitä vastoin edellinen, ei tutkimustulosten mukaan ole.

Tämä johtaa siitä tosiasiasta, että nainen ei halua olla helppo. Siitä on suora hyppäys siihen, että miesten täytyy käyttää kaikennäköisiä erillaisia värityksiä jotta päästään tilanteeseen jossa penetraatio on mahdollinen. Mielenkiintoista mielestäni on, että jos mies sanoo ääneen tavoitteensa tekee tämä heti negatiivisen vaikutuksen naaraan kiinnostuksen asteeseen. Seurauksena on se, että miehen täytyy välttämättä valehdella peittääkseen todellisen tavoitteensa. Mikä on aika sikamaista.

Johtopäätökseni on, että miehen tulee olla sika. Se on miehen paikka. Rehellisyyttä, avoimuutta ja muita hyveitä ei arvosteta, koska se ilmeisesti vie naiselta mahdollisuuden olla uhri.

En tiedä... ehkä mulla on huono otos.

Ei kommentteja: