17.2.2008

viestintä

kuulemma noin 10-prosenttia ihmisen aiheuttamasta vaikuttuneisuudesta toisessa ihmisessä muodostuu sanoista. Eli siis suomeksi: 10-prosenttia halusta äänestää poliitikkoa on syntynyt poliitikon sanoista. Loppuosa on tunteisiin vetoavaa osaa, kuten läheisyys ja äänensävy. whaaat?

Selvisi siis kerrasta syy, miksi jengi äänestää meloneita ja muita kommunisteja. Melonithan on saanu tässä viimevuosina suuret äänisaaliit luonnonsuojelulla. Lisätään tähän vielä perusnormaali sdp-retoriikka isoista pahoista rahamiehistä, ni ei ihme että näitä äänestetään. Harmi vaan, että vihreitä ei kiinnosta luonnonsuojelu ollenkaan ja duunareiden etu ei ole vasenta laitaa koskaan kiinnostanutkaan.

Edustuksellinen demokratia ei siis toimi. Ehdotan seuraavaa ratkaisua: lopetetaan ihmisten valitseminen ja valitaan vain tavoitteita. Loppupeleissä valtiontason politiikkakin jakautuu muutamaan kysymykseen: 1) vastaako ihminen itse tekemistään vääristä ratkaisuista? 2) kenelle kuuluu ihmisen työn tulokset? jne,jne...

Ei kommentteja: