2.4.2008

no niin no

pitää sanoa jotain Kanervaan liittyvää.

1. Jälleen kerran: ei ole mitään väliä asioilla joita ei käsitellä julkisuudessa. Tiitisen lista. Naiskansanedusajien lähentelyt nuoria miesavusajia kohtaan. pohjoiskoreassa kuolevat ihmiset. jne. jne. Kanerva erotettiin, koska hän joutui mediaan. Halosenkin onneksi media on vasemmiston hallussa. Tunnettu kiroilu olisi muuten jo ollut lehdissä. Ja siitä olisi varmaan sitten kanssa erotettu.

2. Tekstiviestien julkaiseminen on tietosuojalain mukaan laitonta: "Se, joka on ottanut vastaan tai muutoin saanut tiedon luottamuksellisesta viestistä tai tunnistamistiedosta, jota ei ole hänelle tarkoitettu, ei saa ilman viestinnän osapuolen suostumusta ilmaista tai käyttää hyväksi viestin sisältöä, tunnistamistietoa tai tietoa viestin olemassaolosta"

Mitä tekee julkisen sanan neuvosto? Ei mitään. Annas olla jos kohde olisi ollut vaikka Lipponen.

3. Maailmasta on loppumassa happi (kuvitteellinen tilanne, älkää panikoiko) ja työryhmään sopivia ihmisiä on vain 10. Kaikki ovat valkoisia heteromiehiä. Jokaisella on taustallaan jotain kamalaa, kuten: kaikkia panettaa ja jos vaimo on jättänyt on yritetty saada pildeä naapurin leskeltä. Melonien vastaus: erotetaan kaikki, otetaan tilalle 5 naista tasa-arvon takia ja 5 eri kulttuuripiirin miestä. Tasa-arvo toteutuu, mutta kukaan ei puhu yhteistä kieltä.

Happi loppuu, mutta onneksi sentään ketään ei syrjitty.

1 kommentti:

Ville A. kirjoitti...

on muuten mielenkiintoista, että poliisi joutuu hankkimaan lehdistöä vastaavaan toimintaan kuunteluluvat jne. huikeeta.

tuli muuten Miffyllekin lähtö vasemmistoliitosta. Ei näemmä sielläkään olla tasa-arvon perään kyselemässä. Mun mielestä se, että hippi haluaa nyrkistä, ei pahenna tai paranna kyseisen henkilön mielipiteitä ollenkaan.

Toisaalta minähän käyn saunassa rasistin, fasistin, sovinistin ja kapitalistin kanssa saunassa. Eli yksin.

Jos joku ei satu tietämään tapaus Miffyä, niin tossa muutamat linkit:

Vaalimainos
Hippi saa nyrkistä