26.3.2008

samanarvoisia

"kaikki ihmiset ovat samanarvoisia" on vasemmistolaisen perusajatus. (jos ei ole, niin kertokaa ihmeessä). Sillä, että kaikki ovat samanarvoisia perustellaan se, ettei kellään saisi mennä rahallisesti paremmin kuin kenelläkään toisella.

Vttu että menee hermot tämmösten ihmisten kanssa. Ihminen on kaunis ja plaahplaah. Vihani kumpuaa siitä kun luin erästä blogia, missä raiskattu nainen kertoo tästä valtavasta taakasta ja sen jälkihoidosta. Kun luin blogia muistin eräältä keskustelupalstalta lainauksen. Etsin lainauksen, jonka jälkeen sen löysin itse lähteen. Lähde on ilmeisesti jonkun minuakin hullumman vasemmistolaisen roskakori, mutta silti tämä lainaus huutaa kusipäisyyttä toiseen galaksiin saakka.

"Ihmisoikeuskysymykset eivät retoriikassa nouse esiin muuten kuin natsien omien monokulttuuristen tarkoitusperien näkökulmasta. Muun muassa ulkomaalaisten tekemiä raiskauksia käsitellään ainoastaan suomalaisten naisten uhrinäkökulmasta. Suomettajapropagandassa maahanmuuttajien tai ulkomaalaisten rikoksen kohde on AINA kantasuomalainen. Rikostilastoja vääristellään ja niiden pohjalta tehdään kohtuuttomia yleistyksiä."


Vaikka ei välttämättä voi ottaa tosissaan koko kirjoitusta, niin ainakin tuohon on saatu meikäläisen koko olkiukko. En usko, että jonkun ihmisen ajatukset noista kovin paljoa eroaa, varsinkin jos lukee tätä blogia.

Liikaa uhrinäkökulmaa. En suostu näkemään rikollista yhtä arvokkaana ihmisenä kuin uhria. voi helvetti. Sen lisäksi, että raiskaajat pitäisi ampua, pitäisi ampua ihmiset jotka "ymmärtää" raiskaajia.

En ymmärrä näitä vasemmistoihmisiä. Ei raiskaukselle ole tekosyitä. Ei ole lieventäviä asianhaaroja. Ei ole suojaväriä.

Ei kommentteja: