14.1.2008

oikeidenkäynnit

jos netissä on kiertänyt oikeenlaisilla (vääränlaisilla joidenkin mielestä) blogeilla/keskustelupalstoilla on huomannut, että valtiovalta on hurjalla innolla liikkeellä tietyllä tavalla ajattelevien (kirjoittavien) henkilöiden kimppuun. Näistä kovinta meteliä on pitänyt herra Ellilä, jonka tilanne on kai sellainen että käräjäoikeus ei nostanut syytettä, jonka jälkeen syyttäjä valitti hovioikeuteen. Tänään (14.1.2008) on ilmeisesti (tai ainakin minun tietooni on tullut) annettu oikeuden päätös Tomashot-nimisen nettikirjoittelan sivuista. Päätös oli julistaa Tomashot syylliseksi kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Mielenkiintoinen päätös sinänsä, koska käsittääkseni/muistaakseni sivustot olivat pelkästään lainauksia muilta nettikirjoittajilta, lehdistöstä ja internetistä.

Vihaan meloneita juuri tästä syystä. Taustalla ei oikeasti kenelläkään vasemmistopuolueen jäsenkirjaa hallussaanpitävällä ole tarkoitus ihmiskunnan tai edes suomalaisten auttaminen. Tarkoitus on olla jotain muuta, päästä kiipeämään valtion rappusia ylemmäs, jotta kaikki voisivat pitää häntä hyväntekijänä. Kun sanon kaikki, tarkoitan tällaisen henkilön (ent.kansanedustaja Meriläinen sopii hyvin esimerkiksi) "kaikki". Nämä "kaikki" ovat tietysti muut samanlaiset ihmiset. Ei jääkiekkoilijakaan arvosta niin paljoa palkintoa joka saadaan kansalaisilta, enemmän hän arvostaa palkintoa joka tulee kanssapelaajilta.

Jotta jännittävät seuraukset (en keksi muutakuin sodan) vältettäisiin, tarvisi muutoksia tapahtua. Mutta muutoksen ei sinällänsä tarvitse tapahtua kansalaisissa, vaan muutos tarvitsisi tapahtua vasemmistossa. Voisin sanoa että oikeistossakin, muttakun RKP ja Kokoomus on melkein vasemmistoa ja luen ne sinne, en sano. Eduskunnasta tarvitsisi löytyä voima rehellisyyteen ja pitkänäköisyyteen.

Niin kauan kuin päätöksiä tehdään ajattelemalla, että kansa tottuu säännöksiin, ei päästä yhtään mihinkään. Jos johonkin päästään niin kivaan pikku terrorismisotaan, jossa kukaan ei ole turvassa. Nyt pitäisi miettiä miten ihminen toimii ja miten ihmisille saataisiin kaikkein parhaimmat oltavat. Ja uskokaa tai älkää, se ei tapahdu niin, että siirretään ihmiset jostain maasta jonnekin maahan. Se ei myöskään tapahdu niin, että muodostetaan valtio ihmisten olemattoman solidaarisuuden pohjalle. Ymmärtäkää hyvät melonit se, että jos tilanne on tarpeeksi raju, ei naapurin tai serkkujen henget paljon vaakakupissa paina. Kun näin on, joskus tulee se tilanne vastaan, missä täysin tuntemattoman ulkomaalaisen elättäminen ei ole verojenmaksun arvoista.

Se on toivottavasti mahdollisimman pian, niin pystys suojelemaan läheisiäni ja itseäni mahdollisimman hyvin. Jos se on 60-vuoden päästä, olen muiden armoilla.

Ei kommentteja: