3.1.2008

vuosi 2008

Uusi vuosi, uudet kujeet. Tai sitten ei. Kuten Halla-aho uusimmassaan kirjoittaa ei kovin valoisaa tulevaisuutta voi odottaa.

Vihaan valehtelua. En kuitenkaan ole Dostojevksin Idiootin päähenkilön tapainen "aina totuus kaikki" ihminen, mutta päätöksiä tehdessä mielestäni pitäisi premissit olla puhdasta faktaa. Ilman värityksiä tai minkäänvärisiä silmälaseja. Erityisesti tämä aiheuttaa suuria vihan ja pelon tunteita, koska tuntuu että kaikki mitä nykyään lehdissä ja julkisuudessa käsitellään, sekä kaikki mikä poliitikkojen suusta tulee, on saapunut näköpiiriini jonkin suodattimen läpi. Näin saadaan kätevästi vaikeutettua ihmisten ymmärästämistä siitä mikä on oikein ja mikä on väärin.

Olen aina luullut että Puumalaisella, Thorssilla, Illmanilla, Big Giant Headilla ja muilla ei ole mitään agendaa. He ovat vain hyväntahtoisia hölmöjä. Nyt kuitenkin alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että näin ei ole. Ala-asteellakin ymmärrettäisiin paremmin SUOMALAISTEN hyvinvoinnin päälle kuin näissä virastoissa jotka ovat ilmeisesti viides kolonna.

Jos joku keksii maan minne kannattaa lähteä karkuun, niin kertokaa ihmeessä. Vaatimukset kohdemaalle ovat seuraavat: jonkinlainen jääkiekkokulttuuri, esim vaikka 10 jäähallia sekä paljon yksityistä rahaa.

Asiasta toiseen. Mitä varten Alpo Suhonen on tekemisissä jääkiekon kanssa? Mies on jäänyt 80-luvulle ja toimii jatkuvasti asiantuntijana. Aika mieletön asiantuntija, kun pystyy liigajoukkueen peräsimeen päästyään keräämään 11 pistettä 15 pelissä. Miksei Sakke ole kommetoimassa ja piirtelemässä tauluun? Herranjumala, ennemmin jopa Sihvosen kenttätasapainoja kuin Suhosen tietämättömyyttä.

Ja kun jääkiekkovauhtiin päästiin, niin kuinka huonosti urheilukanava vetää? Se Lindegren takasin vanhainkotiin ja Ritari selostamaan niitä Sveitsinliigan pelejä. On aika surkeeta kattella pelejä ilman ääntä.

Ei kommentteja: