19.1.2008

röyhkeys

yritän olla mahdollisimman epäröyhkeä. Tämä koska mielestäni en ole parempi kuin kukaan muukaan. Miksi minun unelmamaailmani (missä kaikilla olisi hyvä olla) olisi parempi kuin vaikka kunnon muslimin unelmamaailma (missä kaikki toimivat sharia-lain mukaan). Tosin jos suurempi osa ihmisistä olisi kanssani samaa mieltä, miksi jälkimmäisen pitäisi antaa toteuttaa unelmaansa, vaikka suurempi osa toivoisi toisin.

Kyse on röyhkeydestä. Suomalaisiin ja eurooppalaisiin on iskostettu kulttuurirelativismi niin syvälle, että he eivät pysty olemaan röyhkeitä. Muut väestönryhmät pystyvät. Nämä väestönryhmät ovat niitä, joiden mielestä muut ovat arvottomia. Muut ovat sellaisia, jotka pitäisi ampua jos eivät käänny olemaan samalla puolella kuin he.

Tästä yhtälöstä seuraa se, että loppupeleissä länsimäinen yhteiskunta ajaa itsensä nurkkaan. Huomataan, että länsimäinen yhteiskuntamalli on se, joka on häviämässä. Ja tämän kulttuurirelativismin takia, laitkin on jo muutettu vastaamaan paremmin toisten elämän arvoja. Esimerkkinä käy vaikka YK:n tavoite saada ihmisoikeuksiin kirjattua kasa rivejä jotka koskevat uskontojen halventamisen kieltämistä. Muutama lähde 1 ja 2 jos kiinnos.

Pitäis olla röyhkeempi, mutta koska se on niin tavattoman säälittävää ja pienimunaisuutta, en ole. Ikävä kyllä.

Ei kommentteja: