9.9.2007

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat kertoo sveitsiläisten rasismista

"'Kansanpuolueen hyökkäävä propaganda huolestuttaa monia sveitsiläisiä', sanoi Sveitsin politiikkaan perehtynyt professori Hans Hirter Bernin yliopistosta haastattelussa."

ja

"Kansanpuolueen suoraviivainen kampanjointi vetoaa suureen osaan sveitsiläisistä. Mielipidetiedustelut ennustavat, että se pysyy suurimpana puolueena lokakuun vaaleissa."

Ilmeisesti vasemmistoälyköt ovat huolestuneet tilanteesta. Siis siitä että väärä puolue saa kannatusta. Kansa taas tuntuu olevan huolissaan siitä että maahanmuuttajien rikollisuus on kovin korkea.

Paperiversiossa on kuitenkin loistavat perustelut miksi kansa on jälleen väärässä: "Ilman ulkomaalaisia, niin matalapalkkatöitä tekeviä kuin korkeastikoulutettujakin, ei talous kukoistaisi Sveitsissä"

Jepjep. Varsinkaan ilman muslimimaahanmuuttajia tilanne Sveitsissä olisi samankaltainen kuin se on Somaliassa. Ja mistäköhän saan sen fiiliksen, että vasemmisto haluaa yhdistää aina pakolaiset ja muut maahantulijat saman kategorian alle, jotta asiat näyttäisi paremmalta.

Pankkilainsäädännöllä ei ole muuten mitään tekemistä sen kanssa, että Sveitsissä on kasa suuria (maailmanlaajuisia) pankkeja. Tämä on pelkästään maahanmuuttajien ansiota.

Ei kommentteja: