15.3.2008

kanerva

on taas Suomessa asiat hienosti. Katsoo päivän uusisuomi.fi meininkiä ja kommentoiduimmat palstaa: 90% koskee Ilkka Kanervaa.

Nyt on pakko maalailla vähän piruja seinille. Lehdistö on aikalailla vasemmiston hallussa ja nythän niillä vasta ammuksia riittääkin. Vanhasen kisun kirja todettiin lailliseksi. Kaikki tämä on julkista. Miehet tykkää naisista. Miehet haluaa pildeä. Tämä on ilmeisesti uusinta uutta suomalaisille.

Se että Kanerva haluaa pesää on riittävä syy vainota häntä ja kyseenalaistaa motiivit. Pitäisi erottaa tai jopa pistää vankilaan. Toisaalta, Tiitisen listaa ei tarvitse julkaista. Ei haittaa, jos on tehnyt maanpetoksen tai ilmiantanut toisia suomalaisia suurelle ja mahtavalle neuvostoliitolle. Mutta herranjumala jos lähetät kisulle tekstiviestin puttauksen toivossa, niin suurempaa naisen alistamista ei ole koskaan tapahtunutkaan. Rangaistukseksi suurin mahdollinen. Rikoksista edelle menevät vain talousrikokset ja autoilu. Joukkomurhan tämä ylittää helposti.

Hyvä Suomi! Nämä ovat tämänpäivän ongelmat! Jos mediassa ei muusta puhuta, niin muita ongelmia ei ole!

Silmät auki ja valot päälle.

3 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

samaa olen ihmetellyt minäkin.

Onko todella Kanervan kiinnostus naisiin näille kastraateille niin suuri huolenaihe että sitä pitää jauhaa.

Ilelle tsemppiä vaikken mikään hänen äänestäjänsä olekaan.

reino kirjoitti...

Sää näit jo kaksi viikkoa etukäteen mitä tulee tapahtumaan.

Se on aika paljon paremmin kuin 99 prosentilla suomalaisista, jotka eivät vieläkään ole tajunneet, että mitä tässä oikein tapahtui. Tai siis: mitä media teki heille.

Ville A. kirjoitti...

ohops, aika kauan tämäkin hölmöily on jo kestänyt.

sinällänsä kristallipallon sijaa toimitti tälläkertaa silmä-käsi-koordinaatio harjoituksen pakollinen väline: tennispallo.

samalla muuten tennispallo sanoi, että kärpät voittaa mestaruuden.