2.3.2008

maailman pahin ihminen

täällä sosiaalidemokraattisessa hyvinvointivaltiossa kun kävelisi ympäriinsä ja kyselisi että "nimeä henkilö joka on pahuuden ilmentymä", veikkaan että lista alkaisi nimellä Hitler. Tämän jälkeen varmaan tulisi George Bush (jr). Koska nämähän ovat maailmankaikkeuden pahimmat jätkät (joista lehdissä kirjoitetaan). Right. Järjestän nyt omat pienet listankokoajaiset vinoutuneessa mielessäni.

En mainitse nyt ollenkaan sellaisia peruspahiksia, Hitleriä ja vaikka Polpottia tai Saddamia, koska vaikka he top kymppiin mahtuisivat, eivät he ole palkintopallivalintoja. Lähdetään pronssista liikkeelle.

Kolmas on ...jännitystä....kansa kuuntelee hiljaisena..... äiti teresa! ...hiljaisuus valtaa salin... mistä on kyse? onko tämä huonoa pilaa? Blogin päällikkö nousee puhujan paikalle ja antaa valintansa perustelut.

väitetään, että roomalaiskatollinen nunna on aiheuttanut miljoonia kuolemia olemalla syntyvyyden säännöstelyä vastaan. pyhimyksen asemassa ollutta nunnaa kuunneltiin ja ehkäisyvälineitä ei paljoa käytetty. tämä on johtanut tautien leviämiseen (aids) ja väestön liikakasvuun. Tämän lisäksi nunna oli mirjardööri. raati totesi viimeiseen tietoon lähinnä että "what is this shit".


melonit ovat poistuneet yleisöstä. Paikalla ovat vain kasa skinejä, isäm maan pualustajia ja muita kaheleita, jotka uskaltavat vastustaa sosiaalidemokratiaa. Rummut pärisevät...

Toisena, niukasti voittajalle hävinneenä....... huokauksia.... hikoilevia käsiä.... Karl Marx ja Friedrich Engels. Paikalla olevat 20:n nettirasistia rutiininomaisesti hakattuine (copyright katja martelius) vaimoineen taputtavat villisti.

palkintoraati halusia antaa tämän palkinnon suunnatoman paskasta duunista. Realismin aikana punaviinihyöryissä kirjoitetut teoriat ovat varsinkin talousteorian näkökulmasta aivan kamalaa kakkaa. Jos nämä klovnit eivät olisi koskaan oppineet kirjoittamaan, maailma saattaisi olla kohtuullisen paljon parempi paikka.


Yleisö, joka on tässä vaiheessa iltaa jo pahasti humaltunut ja uhkaa lähteä kaupungille hakkaamaan tummaihoisia sekä solarium kävijöitä, taputtaa villisti. Odottava tunnelma jatkuu kunnes vihdoin lavalle tullaan ilmoittamaan voittaja.

Voittaja on ....... kaiken maailman paskojen ideoiden hännystelijät! Yleisö jää odottamaan raadin elaborointia voittajasta.

Raadin mielestä sellainen henkilö, jota ei kiinnosta muu kuin oman viiteryhmän hyväksyntä ja valta omassa ryhmässä, ajaa tämän maailman takaisin keskiajalle. Toisesta ihmisestä välittäminen ei tapahdu siten, että tehdään tämän "huonompiosaisen" elämästä parempaa, vaan antamalla tälle henkilölle työkalut tehdä omasta elämästään parempi. Näille ihmisille haluamme sanoa amerikan kielellä että "An opinion should be the result of thought, not substitute for it."


Yleisö riemastuu, hurraa ja taputtaa. Pullot juodaan tyhjiksi jonka jälkeen yleisö poistuu raadin sekä blogin kuninkaan kanssa nakkikiskalle tappelemaan.

Ei kommentteja: