2.8.2007

blogi

Tulen julkaisemaan kaikennäköisiä ajatuksia aiheista jotka pyörivät osaksi yhteiskunnallisessa toiminissa, osaksi jokapäiväisessä elämässä. Sekaan tulee varmasti myös urheilua ja henkilökohtaista mielenterveyttä koskeavia juttuja, syystä että nämä edellä mainitut aiheet minua kiinnostavat.

Näkökulma asioihin ei yritäkään olla neutraali, vaan johtopäätökset tullaan noutamaan sillä vähäisellä järjellä, joka minulle on annettu. Sen verran kerrottakoon, että tällähetkellä olen akateemisessa laitoksessa opiskelemassa, ja vieläpä sellaista alaa että kallistun voimakkaasti poliittisesti oikealle. Tämän lisäksi mielestäni varman tiedon lähde on numerot, eli tiede sinänsä. Pidän myös erityisesti asioiden pohjaamista biologiaan, tiedostaen Humen Giljotiinin olemassa olon. Tämä ei tietysti tarkoita sitä, etten sortuisi naturalistiseen virhepäätelmään.

Vihaan relativistejä.

Epätoivoinen yritys saada tekstejä ulos johtaa siihen, ettei niitä tule kuin kolme kuukaudessa. Toisaalta en aio mainostaa blogini olemassaoloa, joten voinen aika rauhassa kirjoitella omaa tahtiani.

Ei kommentteja: